“Cate ore suplimentare au lucrat cei de la `vanzari` saptamana aceasta? As putea sa stiu cate ore s-au lucrat pe fiecare centru de cost si pe fiecare comanda din cadrul centrului de cost?“

“Cum as putea sa stiu cat si la ce a lucrat fiecare dintre angajati? Intocmirea raportului de activitate pe ultimele 6 luni dureaza o saptamana pentru ca noi lucram in continuare pe hartie?“

“Cate absente nemotivate a avut Popescu in ultimul an? Dar cate zile de concediu medical am platit anul acesta?“

“Care este ponderea orelor suplimentare in totalul orelor lucrate? Oare am depasit limita maxima admisa pentru munca suplimentara?“

Mai este cazul sa ne miram de ce in era computerelor si a comunicatiilor digitale trebuie sa iti pui atatea intrebari, cand stim ca timpul tau este limitat?

Exista o cel putin o cale mai simpla, mai sigura si mai rapida ce iti permite sa obtii raspunsurile dorite cu minimum de timp, efort si costuri.

Timpul costa din ce in ce mai multi bani, iar cunoasterea inseamna din ce in ce mai multa putere!

Cand vine vorba despre eficienta angajatilor, nu exista problema mai delicata decat pontajul. Colectarea, prelucrarea si interpretarea datelor din pontaj este o operatiune laborioasa, consumatoare de timp si resurse. Totodata, pontajul este o activitate expusa erorilor umane, greu de identificat si care pot genera disconfort.
in plus, orice companie are nevoie sa stie cu precizie cat timp si ce anume au lucrat angajatii, pentru a avea un control eficient al costurilor fortei de munca.

PayrollExpert iti pune la dispozitie tehnologia! Cu ajutorul acesteia transformam activitatea de pontaj intr-o operatie simpla, precisa si eficienta si iti asiguram datele de care ai nevoie rapid si cu acuratete.

Cu PayrollExpert ai la dispozitie tehnologie de varf, perfect adaptata nevoilor tale. PayrollExpert va face ca inregistrarea datelor de pontaj sa devina o operatie simpla, eficienta si rapida. Instrumentele de interogare a datelor de pontaj rezidente in baza de date te vor ajuta sa obtii rapoartele necesare optimizarii productivitatii companiei.

Te ajutam sa identifici eventualele erori de pontaj astfel incat sa inlaturam acordarea de sume necuvenite sau plata inechitabila a muncii depuse de catre salariatii tai.

Instrumentele informatice utilizate vor permite transferul automat al datelor catre aplicatia de salarizare si astfel putem obtine oricand, chiar si in cursul lunii, valoarea exacta a drepturilor salariale cuvenite fiecarui angajat.

Vei scapa astfel de grija intocmirii fiselor de pontaj si de omisiunile sau erorile de pontaj ce apar atunci cand esti nevoit sa culegi aceste date din rapoartele intocmite pe hartie.

Nu vei mai pierde timp si resurse pentru a obtine un rezultat de a carui acuratete nu esti sigur. PayrollExpert te ajuta sa reduci timpul si personalul dedicat activitatii de colectare si procesare a pontajului.

Vei putea face oricand o evaluare rapida a eficientei cu care timpul este folosit de catre salariatii tai fara teama ca rapoartele de pontaj au erori.

Vei putea monitoriza activitatea unui angajat sau a unui departament, fara sa mai pierzi ore intregi incercand sa aduni informatiile necesare. Vei putea astfel urmari costurile pe departamente, centre de cost sau proiecte, ceea ce in final va duce la identificarea unor strategii care te vor ajuta sa pregatesti organizatia ta pentru viitor si cu siguranta angajatii iti vor multumi.

Relaxeaza-te! Acum ai tot timpul pentru a te dezvolta, pentru a prinde aripi sa zbori. Tocmai ti-ai gasit partenerul de externalizare.