Cati actionari sau administratori considera gestionarea activitatilor de salarizare si administrare de personal ca fiind unele din sarcinile lor preferate?

Salarizarea, precum si administrarea personalului nu sunt activitati aducatoare de profit, ci activitati de sustinere in cadrul organizatiei, cu un puternic caracter repetitiv.

Cu toate acestea este foarte important ca un angajator sa isi poata plati angajatii echitabil si la timp. Neglijarea acestor aspecte poate genera un grad de insatisfactie foarte puternic, care poate duce la nedorita fluctuatie de personal.

PayrollExpert vine in ajutorul tau cu servicii de cea mai buna calitate. Misunea noastra este aceea de a te sprijini sa faci performanta in activitatea principala a companiei tale.

Posibilitatea bugetarii cu acuratete a activitatilor de salarizare si administrare a resurselor umane, datorita costurilor fixe si eliminarii costurilor ascunse.

Valoarea crescuta a serviciilor externalizate, intrucat PayrollExpert are o experienta bogata avand in derulare mai multe proiecte si astfel confruntandu-se cu un spectru foarte larg de teme, deci are know-how si, probabil, angajati mai motivati.

Castigi timpul necesar pentru a dezvolta mai bine activitatile cu importanta strategica si de a flexibiliza si optimiza structura afacerii tale.

PayrollExpert va aduce un input mare de know-how si iti va furniza opinii neutre, externe si deci nealterate de lentila propriei culturi organizationale.

Relaxeaza-te pentru ca serviciile de management al resurselor umane oferite de PayrollExpert sunt adaptate perfect nevoilor organizatiei tale.

Pentru companiile mici, un departament de resurse umane este un consumator de resurse. Comparati fondul de salarii dedicat angajatilor din acest departament, resursele puse la dispozitia lor, cu costul acelorasi servicii oferite de o companie specializata. Nu omiteti sa luati in considerare si tehnica de calcul necesara, licentele software, abonamentul anual pentru mentenanta software, bonusurile acordate angajatilor, indemnizatiile de concediu de odihna, utilitatile, factura de telefonie si multe altele. Veti fi surprins de rezultat!

PayrollExpert iti pune la dispozitie servicii de cea mai buna calitate, adaptate nevoilor tale la costuri competitive.Solutiile noastre de salarizare si administrare de personal te sprijina in calatoria catre succes.

Externalizarea este o solutie eficienta atat pentru companiile mari, care nu trebuie sa piarda focusul afacerii proprii apeland astfel la alte solutii pentru a acoperi functiile de suport, cat si pentru organizatiile mici, care pot bugeta astfel optim si previzibil procesele specifice departamentului de resurse umane.

Este atat economic cat si ergonomic pentru companii sa externalizeze activitatile de salarizare si administrare personal intrucat consuma mult timp, sunt extrem de birocratice si se raporteaza la o legislatie mult prea variabila, astfel incat este mai intelept sa cedezi riscul unei companii specializate. In plus, partea efectiva de administrare nu are impact strategic la nivel organizational.